Mrforum --

 

Om Mrforum

Denne lista er i hovedsak et forum for bibliotekfolk i Møre og Romsdal. Her er det opp til medlemmene hva som er tema og hva man ønsker å ta opp. Lista er i prinsippet åpen for alle. De som skriver til lista uten å være medlem må få innlegget godkjent av moderator.

For å se arkivet over eposter sendt til denne listen, gå inn på Mrforum Arkivet. (Arkivet er kun tilgjengelig for medlemmer av listen.)

Hvordan bruke epostlisten Mrforum
For å sende en epost til alle på listen, send den til mrforum@postkontor.mrfylke.no.

Du kan melde deg på listen, eller endre innstillingene for ditt medlemsskap på listen nedenfor:

Melde deg på Mrforum

Du kan melde deg på Mrforum ved å fylle ut nødvendig informasjon nedenfor. Dette er en lukket liste, som betyr at din søknad om påmelding må godkjennes av listens administrator. Når søknaden din er behandlet, vil du få tilsendt listeadministratorens avgjørelse i en epost. Dette er også en privat liste, som betyr at en liste over epostlistens medlemmer ikke er tilgjengelig for andre enn de som er medlem av epostlisten.

  Din epostadresse:  
  Navn (valgfritt):  
  Du kan skrive et passord i følgende felter. Dette gir en svak sikkerhet, men forhindrer at andre får tilgang til dine innstillinger. Ikke bruk et verdifullt passord, for passordet kan bli sendt til deg i klartekst via epost.

  Dersom du ikke skriver noe passord, vil du automatisk få tildelt et passord. Det vil bli sendt til deg så snart du har bekreftet din påmelding. Du kan senere be om å få passordet tilsendt, eller endre det.
  Ønsket passord:  
  Ønsket passord en gang til:  
  Velg språk for meldinger:  
  Vil du benytte sammendrag-modus? Nei Ja
Medlemmer av Mrforum
(Listen over medlemmer er kun tilgjengelig for medlemmer av listen.)

Skriv inn adresse og passord for å se listen over medlemmer:

Adresse: Passord:   

For å endre dine personlige innstillinger for listen (f.eks. leveringsmodus, få tilsendt/endre passord, eller melde deg ut av listen Mrforum), skriv inn din epostadresse:

Dersom du lar feltet stå tomt, vil du bli spurt om epostadressen din


Epostlisten Mrforum administreres av mrforum-owner at postkontor.mrfylke.no
Administrativ side for Mrforum (krever innlogging)
Liste over alle epostlister på postkontor.mrfylke.no

Delivered by Mailman
version 2.1.29
Python Powered Powered by FreeBSD